NotíciesEl Port de Barcelona creix un 23% en tràfic total i un 21% en contenidors fins al febrer

El tràfic total del Port de Barcelona ha crescut un 23% durant els dos primers mesos de l'any, fins assolir els 10,7 milions de tones de mercaderies. La bona evolució de resultats ha estat generalitzada en aquest inici d'any, ja que tots els segments d'activitat han registrat augments de dos dígits. Els número de TEU ha arribat als 514.499.

El Port de Barcelona participa en la fira Intermodal South America

L'acció comercial se centra en tres perfils sectorials: els ports d'Amèrica del Sud, per a promoure noves oportunitats de negoci amb el Port de Barcelona; les navilieres que operen al continent americà, per a conèixer les novetats en les diferents línies i potenciar els tràfics amb Barcelona; i els transitaris de la regió, per a de detectar noves oportunitats de negoci.

Nou servei ferroviari per a vehicles entre el Port de Barcelona i Alemanya

El primer servei ferroviari per al transport de vehicles entre Alemanya i el Port de Barcelona ha efectuat l'operativa de descàrrega a les instal·lacions portuàries de la capital catalana. La nova connexió és el primer servei directe per a vehicles entre Alemanya i l'Estat espanyol i l'únic, per tant, que no requereix fer transbordament o canvi d'eixos a la frontera francesa.