NotíciesEl Port de Barcelona supera els 3 milions de contenidors (+15%) fins al novembre

Fins al mes de novembre, el Port de Barcelona ha superat els volums de tràfic total i de contenidors que es van assolir durant tot l'any passat, amb creixements de dos dígits en tots dos casos. Així, durant els primers 11 mesos de l'any, la instal·lació catalana ha registrat un tràfic total de més de 62,1 milions de tones, una xifra que suposa un increment de l'11,4% respecte al mateix període de 2017. El tràfic de contenidors ha superat els 3,1 milions de TEU, que representa un creixement del 15%.

Comença la tretzena edició del Nadal Solidari al Port de Barcelona

De l'11 al 16 de desembre el Port de Barcelona organitza per tretzè any consecutiu la campanya Nadal Solidari, que té com a objectiu la recollida d'aliments, productes d'higiene personal i de neteja de la llar. Com cada any aquesta campanya, que està dirigida a les persones, empreses i organitzacions que formen part de la Comunitat Portuària de Barcelona, s'ha marcat el repte d'omplir el Contenidor Solidari, situat a APM Terminals Barcelona, amb tots aquests productes.

El Port de Barcelona, nou membre del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana

La presidenta del Comitè Executiu del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, han segellat aquest matí l'adhesió de l'entitat portuària al Pacte Industrial en qualitat d'ens col·laborador. Conesa ha destacat la importància d'integrar la instal·lació portuària al Pacte Industrial, ja que és "un motor clau en la generació d'inversions i d'ocupació".