NotíciesEl Fòrum Telemàtic del Port de Barcelona celebra 25 anys aportant solucions digitals per millorar la cadena logística

Durant aquests 25 anys d'història, més de 400 professionals de la Comunitat Portuària de Barcelona han col·laborat de forma voluntària en el Fòrum Telemàtic en representació d'empreses, associacions professionals o administracions. Nascut dins del Pla de Qualitat del Port de Barcelona, el Fòrum ha estat un instrument de millora efectiu que ha abastat a tots els àmbits portuaris i que ha facilitat la posada en servei d'eines tecnològiques que han configurat el Port actual.

El Port de Barcelona promourà la missió empresarial al Japó en la 11th WCA Conference

El Port de Barcelona participarà en la 11th WCA Worldwide Conference, la trobada anual de la World Cargo Alliance (WCA) que se celebrarà a Singapur del 18 al 22 de febrer. El sales manager, Carles Mayol; i el cap de Relacions Internacionals i Promoció, Manel Galán, conformen la delegació del Port de Barcelona, que és l'únic port europeu present a la conferència de la WCA, la principal trobada del sector transitari a escala mundial, gràcies al conveni d'exclusivitat signat entre les dues parts.

El Port de Barcelona tanca la seva participació a Fruit Logistica amb un gran èxit de visitants i contactes comercials

L'estand del Port ha rebut un alt nombre de productors, intermediaris, exportadors, importadors i empreses auxiliars que s'han interessat pels serveis logístics específics per aquest tipus de tràfic i les solucions de connectivitat i distribució que s'ofereixen des del Port de Barcelona. Entre les visites institucionals que ha rebut l'estand del Port de Barcelona destaca la de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà.