NotíciesEl Port de Barcelona acull el chainPORT Annual Meeting

A la trobada han participat la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa; el director general, José Alberto Carbonell; i el subdirector general d'Estratègia i Comercial, Santiago Garcia-Milà, i s'ha analitzat el paper dels ports en les futures cadenes logístiques. L'acte ha estat organitzat per la xarxa d'smart ports liderada pel port d'Hamburg i integrada entre d'altres pels ports d'Anvers, Barcelona, Busan, Felixstowe, Montreal, Panamà, Rotterdam, Shanghai i Shenzhen, Singapur i els ports d'Indonèsia.

El Think Tank Breaking Waves demana que el sector marítim i portuari lideri les polítiques de canvi climàtic

El subdirector general d'Estratègia i Comercial del Port de Barcelona i president de l'International Association Ports and Harbors, Santiago Garcia-Milà, ha participat en el Think Tank Breaking Waves. Aquest fórum vol debatre i compartir coneixements sobre els canvis que estan experimentant la indústria marítima internacional i els ports, analitzant molt especialment el paper que està jugant la incorporació de la digitalització i les solucions tecnològiques.

El Port de Barcelona presenta l'oferta de serveis logístics i multimodals a Top Transport Europe i Transport & Logistics Meetings

El Port ha estat present amb estand propi a les fires Top Transport Europe i Transport & Logistics Meetings, on les delegades del Port de Barcelona a França, Nathalie Thomas i Claire Pérez, han donat una atenció personalitzada i específica als operadors i empreses franceses interessats en importar i exportar des de Barcelona, explicant-los les eines i serveis que ofereix per a la creació de cadenes logístiques fluides i eficients.