NotíciesEl Port de Barcelona impulsa la mobilitat sostenible amb 31 vehicles elèctrics i 47 punts de càrrega

La iniciativa per potenciar la mobilitat elèctrica a l'àmbit portuari, en la qual ha invertit un total de 926.000 euros, consta de dues accions principals: la incorporació de vehicles amb motorització elèctrica a la flota del Port i la instal·lació de la infraestructura de càrrega, tant per a la flota pròpia com per d'altres vehicles elèctrics que circulin pel recinte portuari.

El Port de Barcelona acollirà la conferència Freight Forwarders Forum 2017

El Freight Forwarders Forum 2017, que se celebrarà el 24 de novembre, s'ha convocat enguany sota el títol "Smart and Sustainable Logistics Solutions Through Multimodal Transport". La conferència serà inaugurada per Steve Parker, president de CLECAT; i Sixte Cambra, president del Port de Barcelona, i comptarà amb la intervenció de Matthew Baldwin, Director General de la DG Move de la Comissió Europea.

La ChainPORT Academy destaca la importància que els ports col·laborin en innovació

La ChainPORT Academy és un seminari organitzat per la xarxa internacional d'smart ports, liderada pel port d'Hamburg i integrada per alguns dels ports més importants del món. El seu objectiu és oferir un marc d'intercanvi de coneixement i de formació avançada als responsables dels ports participants, així com accés a una xarxa internacional i multidisciplinar de professionals.