NotíciesEl Port de Barcelona celebrarà els dies 4 i 5 de novembre el seu Port Summit Missió Empresarial Colòmbia 2020

El Port de Barcelona celebrarà els propers 4 i 5 de novembre la seva primera Missió Empresarial online, que tindrà Colòmbia com a país protagonista. Aquest Port Summit Missió Empresarial Colòmbia 2020 esdevindrà una gran trobada empresarial internacional per fomentar l'intercanvi comercial entre Colòmbia i Europa, amb el Port de Barcelona com a principal hub logístic facilitador d'aquest comerç internacional.

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visita el Port de Barcelona

El conseller ha estat rebut per la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa i el director general, José Alberto Carbonell. Les delegacions han celebrat una reunió de treball en què han analitzat l'impacte que està produint la crisi de la COVID-19, i concretament, en els tràfics marítims i els serveis logístics a Catalunya. Tremosa també ha estat informat de les diferents iniciatives del Port de Barcelona per ajudar a les empreses a superar la crisi.

El Port de Barcelona rep el premi Lean & Green pel seu compromís de reduir les emissions de CO2

El Port de Barcelona ha rebut el premi de la iniciativa Lean & Green, impulsada per l'Associació de Fabricants i Distribuïdors (AECOC), per assumir el compromís de reduir un 20% les emissions de CO2 en un període de 5 anys a través d'un conjunt d'accions concretes. La infraestructura catalana es va adherir al programa el juliol passat, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte dels processos logístics en l'emissió de gasos d'efecte hivernacle.