NotíciesSantiago Garcia-Milà es reuneix amb la secretaria d'Estat de Ports i Transport Marítim del Regne Unit

El subdirector general d'Estra-tègia i Comercial del Port de Barcelona i president de l'Associació Internacional de Ports (International Association of Ports and Harbors –IAPH–), Santiago Garcia-Milà, s'ha reunit amb la secretaria d'Estat de Ports i Transport Marítim del Regne Unit, Nusrat Ghani. La trobada s'ha produït en el marc de la London International Shipping Week. Durant aquests dies, Garcia-Milà també s'ha reunit amb el Consell d'Admi-nistració de l'IAPH, que s'ha aplegat a la capital anglesa.

El Reial Club Marítim presenta al Port de Barcelona la nova embarcació de rem 8+ patrocinada per Baleària

El Reial Club Marítim de Barce-lona i Baleària han presentat l'embarcació de rem de compe-tició 8+ que el club ha adquirit gràcies al patrocini de la naviliera. L'acció forma part del conveni que van signar ambdues entitats per impulsar el projecte esportiu de rem del Port Vell de la ciutat, que també contempla la incorporació del trofeu especial Copa Baleària a l'emblemàtic Trofeu Interna-cional Ciutat de Barcelona de Rem, que es lliurarà al millor club classificat de la competició.

El Port de Barcelona destrueix 2,6 tones de productes de venda ambulant

El Port de Barcelona ha destruït 13.000 productes de venda ambulant no autoritzada deco-missats entre el 5 de maig i el 8 d'agost d'enguany. Aquests articles, amb un pes de 2.640 kg, han estat decomissats durant 327 actuacions policials realitzades majoritàriament als molls de Bosch i Alsina, del Dipòsit, de la Barceloneta, d'Espanya, de Barcelona i de Drassanes, així com a la platja de Sant Sebastià, Portal de la Pau, Rambla de Mar i plaça del Mar, tots ells dins l'àmbit del Port Vell.